Werken bij Organon Heist

Al 50 jaar lang verbeteren wij de levens van onze patiënten, wereldwijd


Organon Heist is één van de grootste productiesites van geneesmiddelen van Organon. De site is gespecialiseerd in moderne productie en verpakking van tabletten, steriele producten, vloeistoffen, zalven en crèmes. Met meer dan 900 medewerkers verzenden we jaarlijks meer dan honderd verschillende producten en zo'n 160 miljoen verpakkingen. Onze missie is om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. Werken bij Organon Heist betekent  dus samenwerken met toegewijde collega’s om de gezondheid van vrouwen binnen ons bedrijf en over de hele wereld beter ondersteunen. En dit in een centraal gelegen omgeving dat filevrij bereikbaar is.

Kom bij ons groeiend technisch en facilitair team.

Site Services Spend Lead Binnen deze on-site functie geef je leiding aan een team om samen een optimale werking van verschillende site services te garanderen. Bijkomend ben je verantwoordelijk voor het contractbeheer met leveranciers van site services, en waak je samen met de Site Services Spend Specialist over de uitvoering van de vastgelegde afspraken.  
Technieker (Vroeg/Laat) In de functie van Technieker Facility Management ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen van diverse aard aan de energie-, water- en productie-installaties binnen het machinepark (incl. de steriele zone). Je bent ook mee verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de gebouwen.        
Technieker (weekend) In de functie van Technieker Facility Management ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen van diverse aard aan de energie-, water- en productie-installaties binnen het machinepark (incl. de steriele zone). Je bent ook mee verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de gebouwen. 
Technical Specialist Facility Management Binnen deze on-site functie geef je leiding aan een team om samen een optimale werking van verschillende site services te garanderen. Bijkomend ben je verantwoordelijk voor het contractbeheer met leveranciers van site services, en waak je samen met de Site Services Spend Specialist over de uitvoering van de vastgelegde afspraken.  
Facility Management Coach Als FM Coach ben je verantwoordelijk voor het effectief leiden en managen van een team binnen de afdeling Facility Management. Je ondersteunt de medewerkers van je team in hun continue ontwikkeling, je delegeert en coördineert de onderhoudsactiviteiten en je bevordert een positieve werkcultuur. Je draagt tevens bij tot het behalen van de doelstellingen van de afdeling.

Onze collega's aan het woord

img1
"Bij Organon krijg je de tijd én de ruimte om te groeien."
Alain Symoens
Technisch Polyvalent Operator
img1
"Je ziet hier mensen van verschillende culturen samenwerken. Positief, zonder discriminatie."
Alena Khismatullina
Supply Chain Coordinator
img1
"Sinds ik hier werk, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid."
Emylie Sangers
Operator
img1
"Als vrouw werken voor een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid van vrouwen. Dat vind ik top."
Lissa Heremans
Operational Coach
img1
"Het gevoel op mijn manier bij te dragen aan een beter leven voor de mensen, is onbetaalbaar."
Stefan Dils
Onderhoudstechnieker

Waarom kiezen voor Organon Heist-op-den-Berg?

Enkele voordelen van werken
bij Organon Heist

  •  Internationaal farmabedrijf
  • Competitief salaris
  • 20 wettelijke vakantiedagen en 21 ADV-dagen
  • Hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Fijne werkomgeving
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Uitgebreid betaald geboorteverlof (voor beide ouders) 

Ben je op zoek naar een buitengewone werkplek waar ruimte is om je vaardigheden te ontwikkelen en waar je een bijdrage levert aan de wereldwijde gezondheid van vrouwen?

Word onze collega!

Operators
Zoek je een vaste en aantrekkelijke werkplek met betekenis in Heist? Laat weten dat je interesse hebt en onze recruiter neemt contact met je op.
Technisch polyvalent operators
Heb je een passie voor machines en productietechniek? Laten we dan samen aan de slag gaan om de gezondheid van vrouwen te verbeteren!